Friss tartalom

csuk.ferenc
csuk.ferenc
csuk.ferenc
csuk.ferenc
csuk.ferenc

Bejelentkezés

Születési hely: 
Szentgotthárd
1970-01-22
Foglalkozás: 
festömüvész

Az általános iskolát Szentgotthárdon, a középiskolát Zalaegerszegen végezte. 1989-93 között a Berzsenyi Dániel Tanárképző Főiskolában tanult és rajz – történelem szakos képesítést szerzett.

1994-től a Janus Pannonius Tudományegyetem Képzőmvészeti Mesteriskola szakán tanult és 1997-ben diplomázott. Tanára Keserű Ilona volt. 1998-tól tagja a Magyar Alkotóművészek Országos Szövetségének és a Magyar Festők Társaságának.

Számos egyéni kiállítása volt Magyarországon és külföldön is (pl. 1998 Göttingen, 2000 München és Düsseldorf, 2005 Ljubljana, 2006 Heidelberg, 2008 Szombathelyi Képtár stb.) Csoportos kiállítások állandó tagja hazánkban és külföldön, (Pécs, Budapest, Bukarest, Szekszárd, Szentendre, Maribor, Szombathely, Lendva, Ljubljana, Eisenstadt, Győr, Keszthely stb.)

A nyári időszakban gyors-portrék rajzolásával foglalkozik hazai és külföldi helyszíneken. Ezáltal jelentős technikai tudással rendelkezik, ceruza, szénrajz és olajfestékkel készített portréin. Érett, meglepő, szép színtalálkozások harmonizálnak az arcképek felületén. Kísérletező művész. Absztrakt– és tájképeket, portrékat, valamint feldarabolásból újra szerkesztett-összevarrt un. entrópia képeket alkot.